مرکز آموزش علمی - کاربردی شرکت ثمین‌نان سحر

تعداد بازدید:۳۴۵

-معرفی مرکز

مجموعه نان سحر فعالیت خود را از سال ۱۳۵۰ آغاز نموده و از همان سال ضمن برقراری ارتباط با کمپانی های معظم بین المللی تولید کننده نان در کشورهای اروپایی، گامی بلند در راستای ارتقا سطح کیفی، ایجاد تنوع و کاهش ضایعات نانهای حجیم و نیمه حجیم برداشته است . شرکت نان سحر به عنوان یکی از ماهرترین و فنی ترین واحدهای تولید نان در سطح کشور مطرح بوده و با بهره گیری از پرسنل کارآزموده و باتجربه در مجاورت کارشناسان فنی و ورزیده صنایع غلات به تولید انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم با کیفیتی بسیار مطلوب مبادرت نموده و ضمن ارائه الگوهای نوین انواع نان همواره در جهت ارائه روشهای مطلوب تولید نان به متقاضیان و کاربران اقدام نموده است. مرکز آموزش علمی - کاربردی گروه صنعتی نان سحر با توجه به ارتباط نزدیکی که با صنایع بزرگ کشور دارد، دسترسی به امکانات تولیدی، آزمایشگاهی و پژوهشی واحدهای تحقیق و توسعه شرکت ها در زمینه های صنایع غذایی، نان و شیرینی را برای دانشجویان فراهم می نماید .این امکانات نه تنها محیط آموزش مهارتی را برای دانشجویان فراهم نموده است بلکه فرصت های شغلی مناسبی را در صنایع رو به رشد گروه صنعتی نان سحر برای آنان فراهم نموده است . بهره مندی از متخصصین مجرب در صنعت و آموزش دانشجویان، انتقال مهارت های حرفه ای را به آنان انتقال خواهد داد بطوریکه بعد از اتمام دوره تحصیل بتوانند در شغل متناسب با رشته خود فعالیت کنند. ریاست فعلی این مرکز به عهده دکتر علیرضا فرجی میباشد.

 

 

آدرس مرکز : صفا دشت – میدان نبی اکرم – خیابان فرهنگسرا – دانشکده علمی – کابردی نان سحر

شماره تماس مرکز : 65430071-021

رشته های مرکز:

-رشته های کاردانی

  • کاردانی فنی صنایع غذایی- نان
  • کاردانی فنی کنترل کیفیت مواد غذایی
  • کاردانی فنی ایمنی کار و حفاظت فنی
  • کاردانی حرفه ای تکنیک های فروش
  • کاردانی حرفه ای مدیریت- لجستیک و زنجیره تامین

-رشته های کارشناسی

  • کارشناسی حرفه ای مدیریت کسب وکار
  • کارشناسی حرفه ای ایمنی،سلامت و محیط زیست صنایع(HSE)