از دانشجویان و مربیان تیم های قهرمان و نایب قهرمان حاضر در پنجمین دوره از مسابقات مناظرات دانشجویی واحد استان تهران غرب تجلیل شد

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۰ کد : ۶۲۴۴۲ اخبار روزانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب، با حضور دکتر سید محمد حسن پیش بین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب، طی مراسمی از دانشجویان و مربیان تیم های قهرمان و نایب قهرمان در پنجمین دوره از مسابقات مناظرات دانشجویی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب در این مراسم گفت؛ مسابقات مناظره دانشجویی فرصتی را فراهم می آورد تا طی آن  دانشجویان بتوانند تفکرات خود را مطرح  ولذا با مطالعه و تحقیق بیشتر به نحوی شایسته در یک گفتمان شرکت وخواسته ها و نیازهایشان را مطرح کنند. وی ادامه داد؛ هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی توسعه مهارت ها است و لذا پیشتازی دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مناظرات نیز می تواند به این مهم کمک کند. لذا هدف اصلی بالا بردن مهارت دانشجویان در حوزه‌های مختلف مخصوصاً فن بیان و سخنوری است.

لازم به ذکر است در پنجمین دوره از مسابقات مناظرات دانشجویی، 11تیم شرکت که تیم "ردا " از مرکز آموزش علمی کاربردی کانون سردفتران ودفتریاران به عنوان تیم قهرمان وتیم" امیدهای آینده" از مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت گروه پزشکی ابن سینا به عنوان نایب قهرمان در مرحله استانی به عنوان برنده اعلام شدند.

نظر شما :