در مرکز آموزش علمی کاربردی ثمین نان سحر ایجاد می گردد: مرکز نوآوری تخصصی نان و شیرینی

۲۶ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۱ کد : ۵۹۰۹۹ اخبار روزانه
تعداد بازدید:۱۳۸
در مرکز آموزش علمی کاربردی ثمین نان سحر ایجاد می گردد: مرکز نوآوری تخصصی نان و شیرینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران غرب؛ دکتر محمدحسین موسی زاده مدیرکل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور در مرکز آموزش علمی کاربردی ثمین نان سحر از امکانات آزمایشگاهی، کارگاه های آموزشی و تولیدی این مرکز تخصصی نان و شیرینی بازدید کرد.

مدیرکل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این بازدید گفت؛ مرکز آموزش علمی کاربردی ثمین نان سحر بعنوان تنها مرکز علمی کاربردی در کشور که به صورت کاملا تخصصی در زمینه نان و شیرینی فعالیت می کند، با توجه به دارا بودن پایلوت ها، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی می تواند در زمینه انجام تحقیق و توسعه پیرامون نان های حجیم و نیمه حجیم فعال گردد.

این مرکز با وجود امکانات توسعه یافته از طریق جذب ایده های مختلف در مورد نان و شیرینی می تواند به شکل انکوباتور عمل کرده و در جهت تبدیل ایده های اولیه به محصول نهایی با بهره گیری از امکانات، ابتدا در مقیاس کارگاهی و سپس در اشل صنعتی و تجاری موثر باشد.

جذب ایده های مختلف پژوهشی از سایر دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی صنایع غذایی، با توجه به موجود بودن پایلوت های مختلف در مرکز آموزش علمی کاربردی ثمین نان سحر می تواند گام مهمی جهت شناسایی، رشد، توسعه و حمایت از ایده های علمی و تجاری و کمکی موثر به دانش پژوهان، بازار تقاضا، جامعه مصرف کنندگان و تولید کنندگان کشور باشد.

در این بازدید ظرفیت های مرکزآموزش علمی کاربردی ثمین نان سحر، در خصوص تاسیس مرکز نوآوری و برگزاری رویدادهای استارتاپی تخصصی نان و شیرینی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد؛ پس از اخذ مجوز اولیه، ارائه جزئیات و تشریح فعالیت های مرکز نوآوری نان و شیرینی، مراحل اجرایی آن تدوین گردد.


نظر شما :